Cum îşi conving dealerii clienţii să-şi ridice mai repede maşinile: îi taxează cu 30 de lei pe zi

O maşină care stă în parcarea unui centru auto, fie pentru a fi achiziţionată sau ridicată din service, reprezintă un cost suplimentar pentru dealer. Cost care acum se poate transforma într-o nouă taxă.

15 afișări
Imaginea articolului Cum îşi conving dealerii clienţii să-şi ridice mai repede maşinile: îi taxează cu 30 de lei pe zi

Cum îşi conving dealerii clienţii să-şi ridice mai repede maşinile: îi taxează cu 30 de lei pe zi (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Pentru a-şi "încuraja" clienţii să-şi recu pereze mai repede maşinile nou-achiziţionate sau din service, dealerii au introdus sistemul de taxare pentru parcarea acestora.

Pentru fiecare maşină nouă achiziţionată există o perioadă de graţie de până la 30 de zile, în care clientul îşi poate ridica maşina. Dacă nu, după acest interval acesta va fi taxat în medie cu 30 de lei pe zi - tarif practicat de mulţi dintre dealerii auto de pe piaţa locală.

Citeşte mai multe despre taxa impusă de dealeri pentru clienţi pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici