Cum îţi cumperi maşină nouă dând-o la schimb pe cea veche

Într-o criză de clienţi, dar nu şi de idei, firmele de leasing propun un soi de program "buy-back" şi pentru alte maşini decât cele cumpărate chiar de la ele. Concret, dacă aveţi un autoturism nu mai vechi de 7 ani, care n-a fost niciodată folosit în taximetrie, îl puteţi duce drept avans pentru unul nou. Reprezentanţii companiilor de leasing promit că evaluarea va fi făcută la preţul pieţei.

1280 afișări
Imaginea articolului Cum îţi cumperi maşină nouă dând-o la schimb pe cea veche

Cum îţi cumperi maşină nouă dând-o la schimb pe cea veche (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Pentru o maşină din 2008, care are un motor de 1900 centimetri cubi şi a costat 18.000 de euro se obţin acum 8.100 de euro. Ca să ajungă la această sumă, consilierii de vânzări se uită la motor, la tapiţerie, la indicatorii de pe bord etc.

Toate aceste date sunt introduse într-un calculator special.

Într-un târg auto maşina s-ar putea vinde însă cu un preţ de aproximativ 9.000 de euro.

Citeşte mai multe despre programul buy-back pentru maşini pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici