Cum ne sfătuiesc bancherii să facem economii?

"Fixează-ţi o zi pe săptămână în care să nu cheltui nimic", "stinge lumina când nu te afli în cameră şi închide calculatorul, radioul sau televizorul când nu le foloseşti" şi "chiar ai nevoie de toate cele 100 de canale TV, mai ales că nici nu ai prea mult timp liber? Alege pachetul de bază". Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pe care experţii bancari le dau românilor pentru a-i învăţa să facă economii, arată "Gândul".

62 afișări
Imaginea articolului Cum ne sfătuiesc bancherii să facem economii?

Cum ne sfătuiesc bancherii să facem economii? (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Câteva dintre marile bănci derulează programe educaţionale întrecându-se în recomandări de genul "notează orice sumă cheltuită, oricât de mică ar fi aceasta" sau "mergi la cumpărături cu o listă şi evită să cheltuieşti în afara ei".

Citeşte mai multe despre cum ne sfătuiesc bancherii să facem economii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici