Cum testezi telefoanele, laptopurile sau chiar antivirusul fără să plăteşti?

Dacă vrei să-ţi iei un telefon inteligent, un antivirus pentru laptop sau poate chiar un aspirator dar nu eşti sigur că este exact produsul pe care îl cauţi, retailerii te lasă acum să testezi gratuit produsele timp de 30 de zile şi, dacă nu eşti mulţumit de ce pot face, le poţi returna!

34 afișări
Imaginea articolului Cum testezi telefoanele, laptopurile sau chiar antivirusul fără să plăteşti?

Cum testezi telefoanele, laptopurile sau chiar antivirusul fără să plăteşti? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, poţi să returnezi produsul cumpărat în primele 30 de zile, indiferent de modul de livrare sau de facturare. Însă, în cazul în care clientul returnează în mod frecvent produsele cumpărate, atunci magazinul poate refuza operaţiunea.

Atenţie însă! În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată acestuia.

Citeşte mai multe despre cum poţi testa produsele fără să plăteşti pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici