Cum va arăta hibridul de la Volkswagen şi când îl vom putea cumpăra

Preşedintele grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, a anunţat că producătorul german de autoturisme va începe să fabrice vehicule hibrid spre sfârşitul anului 2013 sau începutul lui 2014, scrie autoblog.com.

563 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta hibridul de la Volkswagen şi când îl vom putea cumpăra

Cum va arăta hibridul de la Volkswagen şi când îl vom putea cumpăra (Imagine: Incont.ro)

Reprezentantul Volkswagen a spus că încearcă să producă un hibrid care să combine "performanţa motorului cu combustie internă cu mobilitatea atractivă a celui electric".

El a precizat că, în cazul automobilelor hibride, nu există limte în ceea ce priveşte viteza sau fiabilitatea.

Află mai multe despre Volkswagen hibrid pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici