Cursă directă Bucureşti-Salzburg - ofertă turistică de la Tarom

Tarom va introduce în perioada de iarnă, între 5 decembrie şi 27 februarie, o cursă directă între Bucureşti şi Salzburg, cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână, iar pasagerii vor beneficia de transport gratuit al echipamentelor de schi şi snowboard, în limita a 15 kilograme, a anunţat compania.

154 afișări
Imaginea articolului Cursă directă Bucureşti-Salzburg - ofertă turistică de la Tarom

Cursă directă Bucureşti-Salzburg - ofertă turistică de la Tarom (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Tarom va opera pe ruta Bucureşti-Salzburg un zbor direct pe săptămână, în fiecare sâmbătă, cu decolare din Bucureşti la ora locală 14:50 şi aterizare la Salzburg la ora locală 15:50 şi retur, cu plecare din Salzburg la ora locală 16:40 şi aterizare la Bucureşti la ora locală 19:35", se arată într-un comunicat al operatorului aerian de stat.

Cursa va fi operată cu o aeronavă de tip Airbus 318, iar durata zborului este de două ore.

Cele 15 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adaugă, astfel, celor 20 de kilograme al căror transport este asigurat de Tarom fiecărui pasager care călătoreşte la clasa Economic, fără a i se percepe taxe suplimentare. Oferta este valabilă atât pentru pasagerii care călătoresc din Bucureşti spre Salzburg, cât şi celor care călătoresc dinspre Cluj, Iaşi, Suceava şi Bacău spre Salzburg, via Bucureşti.

Totodată, Tarom a introdus pentru această cursă tarife care încep de la 138 de euro (toate taxele incluse), pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe site-ul companiei.

Oferta este aplicabilă biletelor cumpărate între 21 septembrie şi 31 octombrie (în limita locurilor disponibile la acest tarif) şi este valabilă pentru utilizare pe toată perioada operării cursei, cu excepţia intervalului 19 decembrie 2009 - 16 ianuarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici