Dacă vine sfârşitul lumii financiare, ce aţi lua cu voi?

Un articol inedit care stârneşte fiori. Provocarea este valabilă şi pentru actorii lumii financiare care ar putea asista curând la prăbuşirea lumii euro. Amazon.com, cel mai mare portal de cumpărături din lume, oferă nu mai puţin de 8.000 de truse de supravieţuire în caz de calamitate, care cuprind de la cuţite şi măşti cu oxigen, până la lopeţi şi corturi.

668 afișări
Imaginea articolului Dacă vine sfârşitul lumii financiare, ce aţi lua cu voi?

Dacă vine sfârşitul lumii financiare, ce aţi lua cu voi? (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Variantele pentru copii includ creioane colorate şi animale de pluş alături de tablete de purificare a apei şi lanterne.

Succesul pe care l-au avut aceste produse în ultimii ani a determinat retailerul să-şi dubleze stocurile.

Creşterea cererii poate fi pusă pe seama dezastrelor care au zguduit lumea în ultima perioadă şi a anunţurilor alarmante cu privire la iminenţa unei apocalipse.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici