Dacia a produs automobilul Duster cu numărul 500.000

Uzina Vehicule Dacia din Mioveni a fabricat marţi automobilul Duster cu numărul 500.000, acest model reprezentând circa 40% din producţia zilnică a constructorului.

162 afișări
Imaginea articolului Dacia a produs automobilul Duster cu numărul 500.000

Dacia a produs automobilul Duster cu numărul 500.000 (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Vehiculul, un Laureate 4x4, de culoare gris olive, echipat cu motorul 1.5 dCi 110 CP, va fi livrat unui client din Franţa, principala piaţă de export pentru acest model, se arată într-un comunicat al Dacia.

Modelul Duster a fost lansat în martie 2010.

În cei aproape patru ani de la lansare, 95% din producţia modelului a fost exportată, în special în ţările Europei Occidentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici