Dacia Duster: Ce au comandat românii? Versiunea de top, culoare caju şi tracţiune integrală

80% dintre clienţii din România ai Dacia care au comandat până acum un SUV Duster au optat pentru versiunea de top, Laureat, al cărei preţ se ridica la 15.000 de euro, a declarat joi Fabrice Cambolive, directorul comercial al Dacia, cu ocazia lansării pe piaţa românească a SUV-ului realizat de producătorul român, informează "Ziarul Financiar".

273 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster: Ce au comandat românii? Versiunea de top, culoare caju şi tracţiune integrală

Dacia Duster: Ce au comandat românii? Versiunea de top, culoare caju şi tracţiune integrală (Imagine: Dacia)

De asemenea, mai mult de 50% dintre clienţi au preferat versiunea cu tracţiune integrală. Aproximativ 20% dintre aceştia au optat pentru tapiţerie din piele şi 40% pentru culoarea maro caju, culoarea maşinii oficiale.

Citeşte mai multe despre cum le place românilor Dacia Duster pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici