Dacia Duster la salonul auto de la Geneva (Video)

Duster, primul concept car al mărcii Dacia, un model de tip crossover, a fost prezentat la salonul auto de la Geneva. Dacia Duster combină formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip Multi Purpose Vehicle.

723 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster la salonul auto de la Geneva (Video)

Dacia Duster, la salonul auto de la Geneva

Conceptul are 1,49 metri înălţime, 4,25 metri lungime (cât un Logan Sedan - n.r.) şi 1,64 metri lăţime. Ampatamentul măsoară 2,8 metri, maşina fiind un crossover robust şi sportiv, potrivit unui comunicat al Dacia.

"O atenţie specială a fost acordată performanţelor aerodinamice ale lui Duster (coeficientul Cx este de 0.30)", menţionează comunicatul.

Conceptul este echipat cu un propulsor diesel de 1,5 litri care dezvoltă 105 Cai Putere, echipat cu filtru de particule. Astfel, motorul emite 139 de grame de dioxid de carbon pe kilometru şi are un consum de 5,3 litri pentru 100 de kilometri parcurşi.

Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 9,6 secunde.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici