Dacia Popster: Cum va arăta şi cât va costa

Dacia Popster, cu nume de cod J92, este noul model al producătorului Renaul şi va fi lansată în 2012. Maşina va avea un preţ începând de la 14.700 de euro.

1267 afișări
Imaginea articolului Dacia Popster: Cum va arăta şi cât va costa

Dacia Popster: Cum va arăta şi cât va costa (Imagine: www.autoexpress.co.uk)

Fotografii în care Dapia Popster apare mascată ne înfăţişează silueta ce aduce cu Dacia MPV. Alte detalii se pot observa în ciuda deghizării, cum ar fi stopurile înalte şi uşile glisante, potrivit www.autoexpress.co.uk.

Interiorul va fi, probail, simplu şi funcţional, cu şapte locuri pe trei rânduri. Este de aşteptat, de asemenea, ca maşina să dispună de toate calităţile tehnice ale SUV-ului Duster.

Cheia acestei maşini va fi bineînţeles preţul, care va porni de la 14.700 de euro, ceea ce înseamnă mult mai puţin decât al rivalilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici