Dacia pune în vânzare la 15 iulie modele Logan MCV cu alimentare GPL

Compania Automobile Dacia, deţinută de grupul francez Renault, va comercializa, începând cu 15 iulie, modele Logan MCV cu instalaţie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL), sistem introdus pentru prima dată în gama Logan la începutul lunii iunie, pentru versiunea berlină.

4 afișări
Imaginea articolului Dacia pune în vânzare la 15 iulie modele Logan MCV cu alimentare GPL

Dacia pune în vânzare la 15 iulie modele Logan MCV cu alimentare GPL

Dacia a primit în iunie, prima lună de comercializare a modelului Logan cu instalaţie GPL, 400 de comenzi a declarat, joi, directorul comercial al companiei, Jacques Daniel, la o conferinţă de presă.

GPL este un combustibil mai ieftin decât benzina sau motorina, întrucât nu este accizat, preţul fiind de circa jumătate faţă de combustibilii tradiţionali. Doar motoarele pe benzină pot fi alimentate, alternativ, cu GPL.

Compania va extinde în luna septembrie gama de motorizări care echipează modelul Logan, cu un nou motor diesel de 1,5 litri şi 85 cai putere, cu 20 de cai putere mai mult faţă de versiunea actuală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici