Dacia va lansa în Franţa o ediţie specială pentru Logan, Sandero şi Logan MCV

Dacia va lansa în Franţa o ediţie specială şi limitată pentru Logan, Sandero şi Logan MCV, denumită Black Line, cu echipări superioare modelelor obişnuite, a anunţat grupul Renault, care deţine constructorul auto.

56 afișări
Imaginea articolului Dacia va lansa în Franţa o ediţie specială pentru Logan, Sandero şi Logan MCV

Dacia va lansa în Franţa o ediţie specială pentru Logan, Sandero şi Logan MCV

Ediţia Black Line se bazează pe echiparea seriei Laureate, iar maşinile vor dispune, printre altele, pe lângă caracteristicile obişnuite precum geamuri activate electric pe faţă, închidere centralizată sau direcţie asistată, de vopsea metalică, tapiţerii noi cu cusături negre, vizibile, volan căptuşit cu piele şi sistem audio cu comenzi pe volan.

Preţul unui Sandero din ediţia limitată va porni de la 9.600 de euro. Un model Logan va costa cel puţin 10.950 de euro, iar un Logan MCV 13.350 euro.

Comenzile pot fi făcute începând cu săptămâna în curs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici