De ce creşte preţul benzinei? Oficial LukOil: Companiile petroliere nu sunt instituţii de binefacere

Un val de inspecţii inopinate ale Fiscului ia cu asalt companiile petroliere. Reprezentanţii statului vor să afle cum se face preţul la benzină şi motorină. Petroliştii sunt "liniştiţi". Preţurile rămân la fel.

100 afișări
Imaginea articolului De ce creşte preţul benzinei? Oficial LukOil: Companiile petroliere nu sunt instituţii de binefacere

De ce creşte preţul benzinei? Oficial LukOil: Companiile petroliere nu sunt instituţii de binefacere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-au vizitat deja cei de la ANAF. Suntem foarte liniştiţi în privinţa acestor controale inopinate", spune pentru Gândul Constantin Tampiza, reprezentantul preşedintelui LukOil Moscova în România, care explică de ce nu crede în posibilitatea unor preţuri mai mici. El afirmă că toţi marii jucători de pe piaţa locală, cu excepţia Petrom, înregistrează pierderi.

Află de ce creşte preţul benzinei pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici