De ce să stai cu chirie când te poţi muta la un hotel de patru stele?

Familia Lazăr, proprietara complexului de hoteluri Caro Hotels din Capitală, care a avut ocupate doar un sfert din cele 215 camere, a decis să ofere posibilitatea locuirii în hotel pentru 590 de euro pe lună, tarif ce concurează cu chiriile unor garsoniere de lux, informează "Ziarul Financiar".

32 afișări
Imaginea articolului De ce să stai cu chirie când te poţi muta la un hotel de patru stele?

De ce să stai cu chirie când te poţi muta la un hotel de patru stele?

Confruntaţi cu prăbuşirea gradului de ocupare, proprietarii au trecut practic de la 89 de euro pe noaptea de cazare la doar 19 euro dacă închiriază pe o lună, potrivit serviciului de rezervări al hotelului şi calculelor ZF.

Citeşte mai multe despre cum poţi locui într-un hotel de patru stele pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici