De la începutul anului, euro s-a depreciat cu 1,9% faţă de leu, în timp dolarul a câştigat 10%

BNR a anunţat joi un curs de referinţă de 4,8525 lei pentru un euro, în scădere cu 0,16% faţă de nivelul de miercuri, în timp ce dolarul a coborât la 4,8375 lei, de la 4,8707 lei cu o zi în urmă.

191 afișări
Imaginea articolului De la începutul anului, euro s-a depreciat cu 1,9% faţă de leu, în timp dolarul a câştigat 10%

De la începutul anului, moneda europeană s-a depreciat cu 1,9% faţă de leu, în timp dolarul a câştigat 10% în faţa leului. La începutul lunii ianuarie, un euro valora 4,946 lei, iar un dolar 4,377 lei.

Pe pieţele externe, un euro era cotat joi la 1,0016 dolari, cele două monede având aproape aceeaşi paritate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici