De Ziua Femeii, alimentează-i pasiunile cu un cadou smart! Vezi ce gadget HUAWEI i se potriveşte (P)

237 afișări
Imaginea articolului De Ziua Femeii, alimentează-i pasiunile cu un cadou smart! Vezi ce gadget HUAWEI i se potriveşte (P)

De Ziua Femeii, alimentează-i pasiunile cu un cadou smart! Vezi ce gadget HUAWEI i se potriveşte (P)

Tehnologia ne schimbă viaţa în bine la toate capitolele. De Ziua Femeii, îţi prezentăm câteva dintre dispozitivele şi funcţiile inteligente dezvoltate în premieră de HUAWEI. Fie că este vorba de telefoane, ceasuri inteligente sau căşti, acestea au fost create pentru a alimenta pasiunile, dar şi cu scopul de a susţine un stil de viaţă sănătos. În plus, reprezintă variante de cadou ideale pentru orice femeie, iar între 1-10 martie le vei găsi la reducere în oferta HUAWEI Store.

Începem cu seria de ceasuri inteligente HUAWEI WATCH GT 4, dezvoltată cu mare atenţie la detalii, atât din punct de vedere al aspectului, cât şi al funcţiilor pe care le aduce. Pe lângă design-ul extravagant, HUAWEI WATCH GT 4 vine şi cu o tehnologie revoluţionară. Prin TruSeen™ 5.5+ se pot monitoriza cu acurateţe parametri legaţi de menstruaţie, calitatea somnului, nivelul de stres, arderea caloriilor sau ritmul cardiac. HUAWEI WATCH GT 4 poate fi considerat antrenorul personal de la încheietură, deoarece recunoaşte automat peste 100 de activităţi sportive şi oferă recomandări şi remindere pentru atingerea obiectivelor de fitness. Aceste funcţii variate previn monotonia şi au rolul de a menţine aprinsă motivaţia de a fi activ şi în formă.

La capitolul căşti, HUAWEI a lansat de curând un model care pune accent pe confort şi stil ieşit din tipare. HUAWEI FreeClip au fost construite cu mare atenţie la detalii, în urma a trei ani de cercetări şi peste 10.000 de teste. Fiecare cască cântăreşte doar 5.6 grame, iar greutatea este perfect echilibrată. Se prind de urechi ca nişte cercei, iar tehnologia C-bridge Design asigură maximum de confort la purtare, dar şi conexiunea permanentă cu realitatea. Astfel, HUAWEI FreeClip sunt ideale pentru utilizarea la birou, dar şi pe stradă, deoarece nu acoperă în totalitate urechea, iar cei care le folosesc aud şi ce se întâmplă în jurul lor. O altă premieră din industrie adusă de HUAWEI FreeClip este tehnologia Smart Wear Detection, care detectează automat urechea în care sunt introduse căştile.


Tehnologiile HUAWEI axate pe creativitate

Produsele HUAWEI au şi scopul de a încuraja creativitatea şi productivitatea. La capitolul telefoane, flagshipul HUAWEI P60 Pro se remarcă prin experienţele şi tehnologiile pe care le aduce la toate nivelurile. În primul rând, există o variantă cu un design unic, Rococo Pearl, care încorporează pulbere de perle şi minerale naturale. Fiecare telefon este, astfel, unic, având o textură de perlă naturală. Camera Ultra Lighting XMAGE, premiată la nivel global, face diferenţa când vine vorba de fotografii şi clipuri video, iar funcţia HUAWEI SuperCharge de 80 W asigură o încărcare de 50% a bateriei în doar 10 minute.

Impresionante din punct de vedere al aspectului, dar şi redutabile la capitolul foto sunt şi telefoanele din Seria HUAWEI nova 11. Marginile plate şi ultra-subţiri, de doar 6.88 mm, şi camera frontală cu unghi ultra-larg de 60 de MP, ideală pentru portrete, asigură experienţe sofisticate de utilizare.

Ofertele HUAWEI Store de Ziua Femeii

Între 1-10 martie, HUAWEI Store aduce în prim-plan reduceri consistente şi multe alte surprize pentru a celebra Ziua Femeii. Mai jos, câteva dintre promoţiile disponibile în magazinul online oficial:

  • • Orice model de HUAWEI WATCH GT 4 vine însoţit de o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds SE 2 (blue), cadou;
  • • La achiziţia modelelor de damă HUAWEI WATCH GT 4, varianta 41 mm, clienţii vor primi cadou şi o curea extra;
  • •  Căştile HUAWEI FreeClip vin însoţite de HUAWEI Band 8, cadou;
  • • La achiziţia unui smartphone HUAWEI P60 Pro, clienţii primesc cadou un ceas inteligent HUAWEI WATCH FIT 2 şi 15% extra reducere prin cupon direct;
  • • Telefoanele HUAWEI nova 11 Pro şi nova 11 au reducere directă de 30% din preţ;
  • • HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43 mm (în varianta ceramică) vine însoţit de o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds 5i şi 15% extra reducere prin cupon direct.

*Cupoanele de reducere se găsesc pe HUAWEI Store.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici