Decanul Facultăţii de relaţii economice internaţionale: "Call-centerul nu este drumul spre o carieră reuşită pentru tinerii cu studii superioare"

În companiile cu activităţi de call-center lucrau peste 14.000 de angajaţi în 2014, de trei ori mai mulţi faţă de 2008, sectorul fiind astfel printre cele mai efervescente de pe piaţa muncii.

1913 afișări
Imaginea articolului Decanul Facultăţii de relaţii economice internaţionale: "Call-centerul nu este drumul spre o carieră reuşită pentru tinerii cu studii superioare"

Decanul Facultăţii de relaţii economice internaţionale: "Call-centerul nu este drumul spre o carieră reuşită pentru tinerii cu studii superioare"

Valul de angajări nu se opreşte însă, companiile din domeniu anunţând angajări de sute de oameni anual, iar candidaţii vin de multe ori din rândul studenţilor, dar şi al absol­venţilor de studii superioare, scrie Ziarul Financiar.
 
"Ideea de a lucra într-un call-center este o chestie de temporalitate, este bine dacă aleg această cale în timpul facultăţii, dar nu este drumul spre o carieră de  succes după ce ter­mină studiile superioare. Ca să lucrezi într-un call-center nu este necesar să termini o facultate. Ca o experienţă de viaţă sau posi­bilitate de a câştiga  nişte bani, este o trea­bă  bună, dar nu se pune problema ca­rierei", spune Dumitru Miron, decan al Facultăţii de relaţii economice internaţionale (ASE).
 
Citeşte continuarea pe ZF.
 

 

 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici