Decembrie în malluri: oameni mai mulţi, dar shopping mai slab

Piaţa centrelor comerciale din Capitală, care a atras doar în acest an investiţii de peste 500 mil. euro prin deschiderea mallurilor Cotroceni Park şi Grand Arena şi a galeriei comerciale a Militari Shopping Center, a înregistrat în prima săptămână din luna decembrie un număr mai mare de vizitatori faţă de aceeaşi lună din 2008, însă retailerii spun că vânzările sunt mai mici cu 20% până la 40%.

14 afișări
Imaginea articolului Decembrie în malluri: oameni mai mulţi, dar shopping mai slab

Decembrie în malluri: oameni mai mulţi, dar shopping mai slab (Imagine: Ziarul Financiar)

Astfel, proprietarii de centre comerciale au pus la bătaie circa 500.000 de metri pătraţi de magazine, restaurante sau spaţii de entertainment pentru clienţii al căror buget pentru cumpărături s-a micşorat vizibil în 2009.

Citeşte mai multe despre vânzările mall-urilor în luna decembrie pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici