Dezvoltatorii vin cu oferte „low cost“. Cât mai costă metrul pătrat construit

Cu sute de locuinţe noi "pe stoc", dezvoltatorii imobiliari sunt hotărâţi să scape vara aceasta de apartamentele goale, nu prin campanii de marketing, ci prin reduceri de preţuri, sub 1.000 de euro pe metru pătrat.

178 afișări
Imaginea articolului Dezvoltatorii vin cu oferte „low cost“. Cât mai costă metrul pătrat construit

Dezvoltatorii vin cu oferte „low cost“. Cât mai costă metrul pătrat construit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pe lista zonelor cu locuinţe mai ieftine se află atât zonele periferice şi semicentrale ale Capitalei, cât şi localităţile de la munte. Astfel, pe şoseaua Alexandriei din Bucureşti, metrul pătrat într-un complex rezidenţial nou se vinde cu 660-715 euro, în Militari, cu 750-1.000 euro/mp util, în timp ce la Bran, în judeţul Braşov, preţurile pleacă de la 700 euro/mp.

Acestea sunt doar o parte din ofertele cu care dezvoltatorii imobiliari vor veni la Târgul Imobiliar Project Expo din Bucureşti, pe 16 iulie, primul eveniment de acest gen "low cost" din România, după cum promit organizatorii.

Citeşte mai multe despre ofertele făcute de dezvoltatori pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici