Dezvoltatorul de la Casa Radio a oprit investiţii de 2 mld. euro

Compania Plaza Centers, controlată de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care deţine şi hotelul Radisson din Bucureşti, a oprit cele opt proiecte pe care le deţine pe piaţa locală care implică investiţii estimate la circa două miliarde de euro, incluzând megaproiectul Dâmboviîa Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei, informează Ziarul Financiar.

198 afișări
Imaginea articolului Dezvoltatorul de la Casa Radio a oprit investiţii de 2 mld. euro

Dezvoltatorul de la Casa Radio a oprit investiţii de 2 mld. euro (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Bogdan Maran)

"La ora actuală, nu ne ies cifrele din planul de afaceri pentru construcţia unui centru comercial, motiv pentru care am oprit şi construcţia centrului comercial din Miercurea Ciuc. Poate va trebui să aşteptăm doi ani, dar veniturile potenţiale din chirii la care renunţăm ar putea fi compensate ulterior", a declarat pentru ZF Luc Ronsmans, country manager al Plaza Centers.

Citeşte mai multe despre lucrările de la Casa Radio pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici