Din ce judeţe încasează statul cele mai mari taxe?

Anul trecut statul a încasat, în medie, 2.889 de euro de la fiecare locuitor al Capitalei, în principal din TVA şi din impozitele pe venit, pe baza datelor Ministerului Finanţelor Publice. La polul opus, ca valoare a taxelor şi impozitelor încasate de stat pe cap de locuitor, se află Teleorman, cu 314 euro.

667 afișări
Imaginea articolului Din ce judeţe încasează statul cele mai mari taxe?

Din ce judeţe încasează statul cele mai mari taxe?

Valoarea taxelor şi impozitelor încasate de către stat, la bugetul central, reflectă gradul de dezvoltare şi nivelul de trai dintr-un anumit judeţ, ele fiind direct proporţionale cu puterea de cumpărare. Astfel, un judeţ cu mai mulţi angajaţi va contribui, per capita, cu mai mulţi bani la bugetul statului, atât prin impozitul pe venit, cât şi prin încasările din TVA.

Citeşte mai multe despre judeţele care plătesc cele mai mari taxe către stat pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici