Director nou la Tarom: Bogdan Popescu a fost preşedinte al CA Avioane Craiova

Consiliul de Administraţie al Companiei Tarom a decis luni schimbări în managementul executiv, pentru a revitaliza şi a optimiza activităţile de conducere şi coordonare ale Companiei, astfel că funcţia de director general a fost preluată de fostul preşedinte al CA Avioane Craiova, Bogdan Popescu.

636 afișări
Imaginea articolului Director nou la Tarom: Bogdan Popescu a fost preşedinte al CA Avioane Craiova

Director nou la Tarom: Bogdan Popescu a fost preşedinte al CA Avioane Craiova

Potrivit unui comunicat de presă al Tarom, începând din 23 octombrie 2023, în urma îndeplinirii formalităţilor legale, funcţia de director general va fi preluată de Bogdan Popescu.

Bogdan Popescu este absolvent al Facultăţii de Aeronave, al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, cât şi al programului EMBA Asebuss. El are o experienţă de peste 25 de ani în companii de renume internaţional, precum Shell, METRO şi Microsoft.

De asemenea, în anul 2021, Bogdan Popescu a ocupat funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Avioane Craiova SA.

„Pentru asigurarea atât a unei tranziţii eficiente, cât şi a continuităţii activităţii Companiei, s-a decis totodată numirea actualului director general, Costin Iordache, în funcţia de director economic, cât şi numirea actualului director economic, Narcis Obeada, în funcţia de director comercial. Obiectivul principal al noii echipe de management rămâne finalizarea şi implementarea planului de restructurare, ce va conduce la revitalizarea companiei şi transformarea ei într-o organizaţie profitabilă şi modernă”, se arată în comunicatul citat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici