Directorul Companiei de Aeroporturi dezminte cererea de demisie: „Astăzi sunt directorul companiei. Şi voi fi şi mâine”

Dan Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti, a negat, într-o declaraţie făcută pentru MEDIAFAX, că şi-a depus cererea de demisie, dezminţând şi explicând informaţiile apărute în spaţiul public, miercuri.

659 afișări
Imaginea articolului Directorul Companiei de Aeroporturi dezminte cererea de demisie: „Astăzi sunt directorul companiei. Şi voi fi şi mâine”

Directorul Companiei de Aeroporturi dezminte cererea de demisie: „Astăzi sunt directorul companiei. Şi voi fi şi mâine”

„Vă asigur că astăzi sunt directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti. Şi voi fi şi mâine. Nu mi-am depus cererea de demisie”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Dan Dumitru Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti.

Întrebat de cererea de demisie apărută în spaţiul public, care ar fi fost înaintată Consiliului de Administraţie al companiei, actualul director a precizat că: „Documentul este real, însă nu este o cerere oficială de demisie. Înaintea demisiei se poartă discuţii, se prezintă intenţii. Poza documentului este făcută de către mine, eu am trimis-o către patru persoane, iar de acolo s-a răspândit mai departe”.

„Vor avea loc dezbateri, în urma cărora voi vedea ce decizie voi lua”, a adăugat Baciu, pentru MEDIAFAX.

Directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti a fost reţinut în a divulga motivul unei potenţiale demisii. „Când voi face cererea (n.red. - de demisie) public, voi divulga şi motivele pentru care am decis să iau această decizie”, a detaliat Baciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici