Doamna Ghica Plaza, 70 de familii în 616 apartamente

Ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza din cartierul bucureştean Colentina, finalizat în urmă cu un an, este locuit de circa 70 de familii, în condiţiile în care proiectul de nouă blocuri cuprinde 616 apartamente, de la garsoniere la patru camere.

545 afișări
Imaginea articolului Doamna Ghica Plaza, 70 de familii în 616 apartamente

Doamna Ghica Plaza, 70 de familii în 616 apartamente (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"În proiect sunt vândute în jur de 200 de apartamente, dar până în prezent s-au mutat circa 70 de familii. Evident că volumul de vânzări nu mai este la fel de mare, dar tranzacţii există în fiecare lună, fie că vorbim de vânzări sau închirieri", spune Corina Dordoi, sales manager al proiectului.

Citeşte mai multe despre ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici