Două mari companii AUTO s-au aliat pentru a realiza împreună piese pentru maşinile electrice

BMW şi Jaguar Land Rover au declarat miercuri că vor dezvolta împreună motoare electrice, transmisii şi alte piese electronice de putere, realizând încă o alianţă a industriei menite să micşoreze costurile de producţie a maşinilor electrice, transmite Reuters.

5581 afișări
Imaginea articolului Două mari companii AUTO s-au aliat pentru a realiza împreună piese pentru maşinile electrice

Două mari companii AUTO s-au aliat pentru a realiza împreună piese pentru maşinile electrice

Ambii producători de automobile reacţionează în urma presiunilor de a lansa vehicule cu emisii zero pentru a respecta regulile stricte de combatere a poluării, dar totodată se străduiesc să menţină marjele de profit impuse de costurile crescânde ale producţiei de maşini electrice şi autonome.

"Împreună, avem posibilitatea de a satisface mai eficient nevoile clienţilor prin reducerea timpului de dezvoltare cât şi de lansare pe piaţă a vehiculelor si a tehnologiilor de ultima ora", a spus Klaus Froehlich, membru al consiliului BMW, potrivit Reuters.

BMW şi Jaguar Land Rover au declarat că vor economisi costuri prin dezvoltarea, planificarea producţiei şi achiziţionarea în comun a componentelor maşinilor electrice. Ambele companii vor produce motoare electrice în propriile fabrici de producţie, a spus BMW.

Pactul BMW Jaguar Land Rover apare pe piaţă ca rival al parteneriatului FiatChrysler şi Renault care au creat o alianţă în valoare de 35 de miliarde de dolari.

 

Taguri:
bmw,
jaguar,
maşini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici