Dusterul intră în finala "Maşina anului 2011 în Europa". Vezi cu cine concurează

Dacia Duster se află printre finalistele premiului "Maşina Anului 2011 în Europa", calificându-se pentru prima oară între cele şapte modele din care se va alege câştigătorul pe 29 noiembrie.

34 afișări
Imaginea articolului Dusterul intră în finala "Maşina anului 2011 în Europa". Vezi cu cine concurează

Dusterul intră în finala "Maşina anului 2011 în Europa". Vezi cu cine concurează (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Celelalte finaliste sunt Alfa Romeo Giulietta, Citroen C3/DS3, Dacia Duster, Ford C-Max, Nissan Leaf, Opel Meriva şi Volvo S60/V60.

Dacia a mai participat la cursă în 2008, cu modelul Duster, însă nu a trecut de prima etapă, în care sunt incluse 41 de modele.

Citeşte mai multe despre "Maşina anului 2011 în Europa" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici