Video Economia, afectată de demiterea ministrului Nica

Reprezentanţii PSD şi cei ai PD-L s-au împroşcat cu invective şi şi-au adus acuzaţii grave - în urma demiterii vicepremierului şi totodată ministru al Administraţiei şi Internelor, Dan Nica.

18 afișări

Criza politică ia amploare în vreme ce economia se prabuşeşte, iar guvernanţii nu dau semne că întrevăd vreo soluţie, informează Ziarul Finaciar.

Sub "marea coaliţie" care are 74% din Parlament, economia a căzut cu 9%, ceea ce se traduce într-o pierdere de 12 mld. euro.

Citeşte mai multe despre modul în care este afectată economia după demiterea ministrului Nica pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici