Economia Germaniei va depăşi criza mondială în doi sau trei ani

Economia Germaniei, cea mai mare din Europa, este în continuare afectată de criza mondială, însă perspectivele se îmbunătăţesc, iar perioada de recuperare va dura doi sau trei ani, a declarat ministrul Economiei, Rainer Bruederle, pentru publicaţia Bild.

52 afișări
Imaginea articolului Economia Germaniei va depăşi criza mondială în doi sau trei ani

Economia Germaniei va depăşi criza mondială în doi sau trei ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am ieşit încă la suprafaţă, dar situaţia îşi revine încet. Sunt încrezător că vom reuşi să depăşim criza în doi sau trei ani. De aceea trebuie să apelăm cât mai curând posibil la reduceri de taxe", a afirmat Bruederle.

Germania a ieşit din cea mai severă recesiune de după cel de-Al Doilea Război Mondial în al doilea trimestru, cu o creştere surprinzătoare a economiei de 0,3%. Autorităţile consideră că avansul economic s-a accelerat în al treilea trimestru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici