Electricele, salvarea BMW? Compania şi-a majorat previziunile după un boom al cererii de maşini electrice i5

BMW şi-a majorat previziunile privind livrările de vehicule pentru anul în curs, pe fondul unor comenzi importante şi a cererii pentru maşini complet electrice.

507 afișări
Imaginea articolului Electricele, salvarea BMW? Compania şi-a majorat previziunile după un boom al cererii de maşini electrice i5

Electricele, salvarea BMW? Compania şi-a majorat previziunile după un boom al cererii de maşini electrice i5

Producătorul de automobile de lux se aşteaptă acum la vânzări "solide" în acest an, faţă de o creştere "uşoară" cum era estimat iniţial. Noul sedan Seria 5 şi fratele său electric, i5, vor contribui la creşterea volumelor în a doua jumătate a anului.

În timp ce cererea pentru maşinile sale de lux rămâne puternică, BMW a avertizat că majorarea costurilor pentru piesele de schimb îi reduce fluxul de numerar, citând în acelaşi timp problemele de logistică drept o constrângere. În acelaşi timp, şi-a majorat uşor prognoza privind profitul pe întregul an.

Mai mulţi producători auto se confruntă acum cu noi constrângeri logistice după ce lipsa semiconductorilor s-a atenuat, permiţându-le să producă mai multe vehicule. Volkswagen şi-a redus săptămâna trecută perspectivele de livrare, deoarece lipsa camioanelor şi a şoferilor de camion a lăsat vehiculele finite blocate în fabrici. Porsche a fost nevoită să restricţioneze vânzările modelului său electric Taycan după ce s-a luptat cu probleme în aprovizionare anumitor componente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici