Elitele ne transmit de la Davos că viitorul lumii este cenuşiu

Forumul Economic Mondial de la Davos a început ieri cu dezbateri despre capitalism şi despre viitorul zonei euro.

1265 afișări
Imaginea articolului Elitele ne transmit de la Davos că viitorul lumii este cenuşiu

Elitele ne transmit de la Davos că viitorul lumii este cenuşiu (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Printre cei 2.600 de invitaţi se află nume sonore precum miliardarul George Soros, economistul Nouriel Roubini sau fondatorul Microsoft Bill Gates.

Într-o perioadă în care sistemul capitalist este criticat de oamenii de rând, acesta este apărat de elitele strânse în staţiunea de schi din Elveţia, care de altfel au avut şi cel mai mult de câştigat de pe urma sa.

Tema principală a întâlnirii este "Marea transformare: crearea de noi modele", dar dezbaterile sunt dominate de problemele actuale ale lumii, precum criza din zona euro.

Citeşte mai multe despre mesajul transmis de elite de la Davos pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici