eMag a vândut din greseală sute de televizoare şi laptopuri cu sub 200 de lei

O eroare tehnică a sistemului informatic care susţine magazinul online al eMag, cel mai mare retailer IT&C din România, a determinat reducerea sau mărirea chiar şi cu peste 2.500 de lei a preţurilor pentru câteva sute de produse, a anunţat Radu Apostolescu, directorul de marketing al eMag, într-o postare pe blogul retailerului.

1173 afișări
Imaginea articolului eMag a vândut din greseală sute de televizoare şi laptopuri cu sub 200 de lei

eMag a vândut din greseală sute de televizoare şi laptopuri cu sub 200 de lei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-am confruntat în acestă dimineaţă cu o problemă de interconectare între servrele interne şi datacenter care a dus la desincronizarea mecanismelor de actualizare a site-ului, rezultatul cel mai grav fiind afectarea preţurilor de vânzare pentru 463 de produse", scrie Apostolescu, care a anunţat că eMag îşi va asuma diferenţele de preţ generate de eroare şi va livra la preţul de 180 de lei televizoarele care costă de fapt aproape 3.000 de lei.

Citeşte mai multe despre pierderile provocate de eroarea tehnica a eMag pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici