Eugen Teodorovici anunţă că săptămâna viitoare va fi „plătit ultimul leu din taxa auto”

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat la Piteşti, că a semnat, joi, documentele astfel încât la începutul săptămânii viitoare să primească banii din taxa auto toţi cei care nu au primit încă.

489 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici anunţă că săptămâna viitoare va fi „plătit ultimul leu din taxa auto”

Teodorovici: Săptămâna viitoare va fi plătit ultimul leu din taxa auto

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă când se termină de restituit toţi banii pentru taxa auto şi câte persoane mai au de primit bani, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a spus că marţi sau miercuri vor fi achitate ultimele sume.

Ca număr nu pot spune exact, dar la rectificare s-a dispus alocarea întregii sume, adică 135 milioane de lei. Chiar dimineaţă la birou am semnat documentele, astfel încât săptămâna viitoare, marţi – miercuri, este plătit ultimul leu pentru toţi cei care au avut de primit această taxă”, a spus Teodorovici.

Potrivit acestuia, în ultimii doi ani s-a restituit suma de 6 miliarde de lei, reprezentând taxa auto.

Taguri:
taxă,
teodorovici,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici