Eugen Teodorovici, secretar de stat în locul lui Vlădescu - surse

Eugen Teodorovici, director în cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor, va fi numit secretar de stat în funcţia rămasă vacantă după plecarea lui Sebastian Vlădescu, dacă premierul Călin Popescu Tăriceanu acceptă nominalizarea făcută de ministrul Varujan Vosganian, au declarat surse oficiale.

9 afișări

Teodorovici este director general al Autorităţii de Management Ex-ISPA din Ministerul Economiei şi Finanţelor, unde activează din 2004. Anterior, el a lucrat în Ministerul Integrării Europene şi în Ministerul Afacerilor Externe.

În vârstă de 36 de ani, Teodorovici a absolvit Academia de Studii Economice (Facultatea de Comerţ) şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

El va prelua atribuţiile lui Sebastian Vlădescu, respectiv coordonarea Trezoreriei şi a direcţiilor din MEF care gestionează fondurile europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici