Euro nu funcţionează, estimează o bancă elveţiană

O analiză a băncii elveţiene UBS estimează că "euro nu funcţionează şi unele ţări s-ar fi descurcat în afara Zonei Euro", în timp ce liderii UE caută o soluţie de "ajutor combinat" pentru Grecia, potrivit cotidianului Gândul.

42 afișări
Imaginea articolului Euro nu funcţionează, estimează o bancă elveţiană

Euro nu funcţionează, estimează o bancă elveţiană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este relativ clar că euro nu funcţionează. Adică, anumite părţi din Zona Euro s-ar fi descurcat mai bine dacă nu aderau niciodată", se arată într-un îngrijorător raport al băncii elveţiene UBS (a doua din Europa).

Citeşte mai multe despre analiza băncii elveţiene UBS pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici