Euro şi dolarul îşi continuă SCĂDEREA. Cum evoluează principalele valute miercuri dimineaţă

Cursul de schimb interbancar, înaintea referinţei oficiale anunţate de BNR, arăta valori mai scăzute atât pentru dolar, cât şi pentru euro, faţă de şedinţa de ieri.

1697 afișări
Imaginea articolului Euro şi dolarul îşi continuă SCĂDEREA. Cum evoluează principalele valute miercuri dimineaţă

Euro şi dolarul îşi continuă scăderea. Cum evoluează principalele valute miercuri dimineaţă

Astfel, un euro era cotat la 4,5398 lei, în scădere faţă de referinţa BNR de ieri de 4.5515 lei, iar un dolar era cotat la 4,2679 lei, în scădere cu 0,29% faţă de preţul de deschidere al sesiunii de tranzacţionare, şi mai jos faţă de cotaţia anunţată ieri de BNR, care era de 4.2783.

Cursul euro/dolar era cotat la 1.0631, în condiţiile în care euro s-a apreciat cu 0,26% faţă de moneda americană. Yen-ul a scăzut cu 0,06% faţă de dolar, în timp ce lira a urcat după scăderea de ieri, cu 0,65%, ajungând la o cotaţie de 1,2234 dolari. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici