Factura electronică emisă de Vodafone are valoare fiscală pentru clienţii persoane juridice

Clienţii persoane juridice ai Vodafone România vor putea înregistra în contabilitate facturile emise în format electronic pentru serviciile de telecomunicaţii, după ce a introdus semnătura electronică, a anunţat compania.

104 afișări
Imaginea articolului Factura electronică emisă de Vodafone are valoare fiscală pentru clienţii persoane juridice

Factura electronică emisă de Vodafone are valoare fiscală pentru clienţii persoane juridice (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Până în prezent, peste 200.000 de clienţi au ales factura electronică, contribuind astfel în fiecare lună, la economisirea a trei tone de hârtie şi la salvarea a 72 de copaci maturi", a declarat, miercuri, într-un comunicat remis MEDIAFAX, directorul general al Vodafone România, Liliana Solomon.

Operatorul a introdus facturarea în format electronic în septembrie 2008.

Clienţii Vodafone pot accesa factura electronică direct în contul MyVodafone sau pot opta să o primească pe email.

Astfel, utilizatorii pot vizualiza factura, în mod securizat, oricând şi de oriunde au acces la Internet.

În plus, în contul MyVodafone, utilizatorii pot alege să primească alerte pe e-mail sau SMS la emiterea facturii sau la data scadentă.

Parte a grupului britanic de telecomunicaţii Vodafone, operatorul român avea 9,663 milioane de clienţi la finele anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici