Fiat 500 şi Fiat Fiorino, comercializate din aprilie de AutoItalia

AutoItalia, importatorul mărcilor Fiat şi Lancia, va începe comercializarea modelului de clasă mică Fiat 500 în luna aprilie, tot pentru această lună fiind planificată şi lansarea pe piaţa românească a vehiculului comercial de mici dimensiuni Fiat Fiorino, au declarat, vineri, oficialii companiei.

19 afișări
Imaginea articolului Fiat 500 şi Fiat Fiorino, comercializate din aprilie de AutoItalia

Fiat 500 şi Fiat Fiorino, comercializate din aprilie de AutoItalia (Sursa: http://www.fiat500.com/eng/)

Tot în acest an, AutoItalia are în plan introducerea pe piaţă a modelului Lancia Delta, importurile urmând să înceapă în octombrie-noiembrie.

Preţurile pentru cele trei modele nu au fost comunicate.

"Spre sfârşitul acestei luni (martie - n.r.) vom lansa Fiat 500, însă el va putea fi practic achiziţionat începând cu luna aprilie. Spre sfârşitul lunii aprilie vom lansa pe piaţă şi Fiat Fiorino", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, directorul reţelei de dealeri a AutoItalia, Cristi Milea.

El a mai spus că modelul Lancia Delta va fi disponibil în România începând din octombrie sau noiembrie, existând însă şi posibilitatea întârzierii lansării din motive care ţin de asigurarea stocului pentru piaţa locală.

Vânzările AutoItalia Group, care importă mărcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong şi Honda Motorcycle, au crescut anul trecut, pe piaţa auto românească, cu 56,3%, la 16.338 de unităţi, de la 10.452 de vehicule în 2006. Pentru anul acesta, AutoItalia Group a fixat o ţintă de vânzări de aproximativ 20.000 de unităţi, cu peste 20% mai mult decât în 2007.

AutoItalia a vândut în ianuarie 1.468 de unităţi, de peste două ori mai mult faţă de ianuarie 2007.

Compania îşi va extinde în acest an reţeaua de distribuţie cu 11 concesiuni, în urma unor investiţii de circa 16 milioane de euro. Astfel reţeaua AutoItalia va avea, la sfârşitul anului 2008, peste 40 de puncte de distribuţie şi service. Primele concesiuni vor fi deschise, în primul trimestru, la Arad, Cluj şi Brăila, acestea fiind urmate de centrele din Piatra Neamţ, Suceava, Buzău, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Deva, Târgu Jiu şi Caransebeş.

Centrele vor include spaţii pentru showroom şi unităţi de service. Showroom-urile vor avea o suprafaţă cuprinsă între 250 şi 800 de metri pătraţi, care ar putea fi extinsă în funcţie de posibilităţile concesionarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici