Fiat ar putea amâna lansarea unor modele

Constructorul de automobile Fiat ar putea amâna lansarea unor modele noi, stabilită iniţial pentru anul viitor, din cauza cererii scăzute, potrivit preşedintelui grupului italian, Luca Cordero di Montezemolo.

11 afișări
Imaginea articolului Fiat ar putea amâna lansarea unor modele

Alfa Romeo 149

"Vom lansa modelul Fiat 500 cabriolet, însă pentru celelalte noutăţi, printre care Alfa Romeo 149, ne gândim să aşteptăm timpuri mai bune. Poţi construi cea mai frumoasă maşină din lume, dar dacă nimeni nu o cumpără ...", a afirmat di Montezemolo.

Fiat se confruntă, ca, de altfel, toţi constructorii auto, cu reducerea semnificativă a vânzărilor şi a recurs la măsuri de scădere a cheltuielilor şi a stocurilor, precum trecerea angajaţilor în şomaj tehnic.

Grupul a decis închiderea tuturor uzinelor din Italia de pe 15 decembrie până pe 12 ianuarie, acţiune care va afecta 48.000 de angajaţi.

În plus, compania a anunţat că va sista producţia la majoritatea fabricilor italiene pentru două săptămâni în perioada ianuarie-februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici