Finanţele intenţionează să reducă sau să elimine impozitul pe profit, dacă este reinvestit

Ministerul Finanţelor Publice intenţionează să reducă sau să elimine impozitul pe profit, din semestrul al doilea al acestui an, în cazul în care câştigul este reinvestit, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul de resort, Gheorghe Pogea.

16 afișări
Imaginea articolului Finanţele intenţionează să reducă sau să elimine impozitul pe profit, dacă este reinvestit

Finanţele intenţionează să reducă sau să elimine impozitul pe profit, dacă este reinvestit (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Din semestrul al doilea vom încerca reducerea sau anularea impozitului pe profit, dacă acesta este reinvestit", a spus Pogea.

Vicepremierul Dan Nica a declarat, recent, că printre măsurile anticriză propuse de Guvern se află introducerea unor prefinanţări, scutirea de impozit a profitului reinvestit, reducerea măsurilor birocratice pentru firme, reducerea numărului taxelor fiscale şi parafiscale.

Scutirea de impozit pe profitul reinvestit este inclusă în programul de guvernare PDL-PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici