Firma care va proiecta lucrările de extindere şi consolidare a Palatului Victoria, anunţată duminică

Firma care va proiecta arhitectural planul de extindere, consolidare şi modernizare a Palatului Victoria urmează să fie stabilită la finalul acestei săptămâni, după evaluarea ofertelor depuse, şi va fi anunţată duminică, la sediul Guvernului.

1 afișare
Imaginea articolului Firma care va proiecta lucrările de extindere şi consolidare a Palatului Victoria, anunţată duminică

Firma care va proiecta lucrările de extindere şi consolidare a Palatului Victoria, anunţată duminică

Câstigatorul concursului va avea calitatea de proiectant general şi va întocmi studiul de fezabilitate, proiectul tehnic şi de execuţie. De asemenea, va avea obligaţia de a asigura asistenţa tehnică pe tot parcursul realizării lucrărilor şi pe perioada garanţiei de bună execuţie.

Surse oficiale au declarat recent pentru MEDIAFAX că sumele totale necesare pentru consolidarea şi modernizarea Palatului Victoria au fost evaluate la 32,1 milioane euro, estimându-se că lucrările vor fi derulate pe parcursul a aproximativ trei ani. Noua clădire va fi construită pe un teren de 5.525,16 metri pătraţi situat în spatele Palatului Victoria, aflat în domeniul public al statului, unde în prezent se află alte trei corpuri de clădire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici