Firma lui Prigoană a câştigat contractul privind întreţinerea spaţiilor verzi din Cluj-Napoca

Firma Rosal aparţinând deputatului PDL Silviu Prigoană a câştigat, luni, licitaţia organizată de Primăria Cluj-Napoca pentru amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu, cu o ofertă totală de 34 de milioane de lei.

433 afișări
Imaginea articolului Firma lui Prigoană a câştigat contractul privind întreţinerea spaţiilor verzi din Cluj-Napoca

Deputatul PDL Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Preşedintele comisiei de licitaţie, viceprimarul Laszlo Attila, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că firma Rosal şi-a adjudecat licitaţia deoarece a avut preţul cei mai mic.

"Comisia de licitaţie a Primăriei a stabilit, luni, că firma Rosal a câştigat licitaţia pentru amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din municipiul Cluj-Napoca pe ambele loturi, cu preţul cel mai mic. Astfel, pe primul lot, oferta câştigătoare a fost de 14 milioane de lei, iar pe cel de-al doilea lot, de 20 de milioane de lei. Contractul va fi semnat pe patru ani", a spus Laszlo.

Potrivit acestuia, firma Rasimo, care a depus oferte, a fost descalificată deoarece sumele erau mai mari decât cele estimate de municipalitate, astfel că în cursă au mai rămas doar SC Rosal şi SC Romprest.

"SC Romprest a avut preţuri mai mari decât Rosal, pe primul lot de 14,7 milioane de lei, iar pe cel de-al doilea de 21,1 milioane de lei", a spus viceprimarul Clujului.

Primăria Cluj-Napoca a estimat iniţial o sumă de 40 de milioane de lei pentru întreţinerea spaţiilor verzi din oraş.

La licitaţia organizată de Primăria Cluj-Napoca în luna iunie au depus oferte SC Rosal, a deputatului PDL Silviu Prigoană, SC Romprest, a omului de afaceri Florian Walter, finanţatorul echipei de fotbal "U" Cluj, şi SC Rasimo, a unui om de afaceri clujean, Radu Vlas.

SC Rosal mai derulează în Cluj-Napoca un contract de salubritate pe unul dintre cele două loturi în care a fost împărţit municipiul în anul 2010, câştigat tot în urma unei licitaţii.â

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici