Florin Cîţu: „FMI, estimări WOW pentru România în 2021”

  • Florin Cîţu susţine că estimările FMI confirmă faptul că România are cea mai mare creştere economică din UE.
  • Instituţia financiară estimează, în comunicatul emis la sfârşitul misiunii experţilor FMI, o creştere economică de 7% în acest an.
843 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: „FMI, estimări WOW pentru România în 2021”

Florin Cîţu: FMI, estimări WOW pentru România în 2021

FMI, estimări WOW pentru România în 2021! (...) FMI estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare iniţială)”, a scris pe Facebook Florin Cîţu.

Acesta susţine că FMI confirmă faptul că România are cea mai mare creştere economică din UE.

Am estimat că măsurile pe care le luăm în această guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Aşa o să fie. Cea mai bună perioadă pentru români abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puţîn 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”, a mai scris premierul pe reţeaua de socializare.

Deşi pandemia COVID-19 a reprezentat un şoc sever pentru populaţia României, economia a înregistrat o recesiune relativ redusă în 2020, comparativ cu alte ţări din UE, ajutată fiind de politicile macroeconomice de sprijin. În anul 2021 asistăm la o puternică redresare economică, anunţă FMI.

Instituţia financiară estimează, în comunicatul emis la sfârşitul misiunii experţilor FMI, o creştere economică de 7% în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici