FMI recomandă Guvernului să nu modifice substanţial sistemul de taxe în următorii doi ani

Schimbările constante în sistemul de taxe nu sunt productive, mai ales după ce au fost luate măsuri dure, a spus şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, care recomandă Guvernului să nu modifice substanţial taxele în următorii doi ani, pentru a asigura stabilitate pentru afaceri şi consum.

19 afișări
Imaginea articolului FMI recomandă Guvernului să nu modifice substanţial sistemul de taxe în următorii doi ani

FMI recomandă Guvernului să nu modifice subtanţial sistemul de taxe în următorii doi ani (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"După cum am menţionat, modificările constante în structura de taxe nu sunt productive şi recomandăm puternic autorităţilor să menţină stabilitatea, mai ales după ce au fost adoptate măsuri foarte dure", a spus Franks.

Şeful misiunii FMI a arătat că, astfel, ar putea fi asigurată o stabilitate, atât pentru consumatori, cât şi pentru mediul de afaceri.

"Vrem stabilitate în sistemul de taxe şi stabilitate pe partea de cheltuieli", a mai spus Franks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici