Fondul Proprietatea ar putea emite obligaţiuni

Acţionarii Fondului Proprietatea vor discuta, în 25 septembrie, în cadrul unei adunări generale extraordinare, posibilitatea ca Fondul să fie autorizat să emită obligaţiuni în condiţiile legii, aceasta fiind una dintre prevederile noului act constitutiv al societăţii.

1 afișare

Acţiunile Fondului Proprietatea (FP) sunt nominative, de valori egale, emise în formă dematerializată, evidenţiate prin înscriere în cont şi acordă drepturi egale titularilor lor, se menţionează în propunerile de modificare a actului constitutiv al societăţii incluse în convocatorul AGA.

Valorea nominală a unei acţiuni este de un leu, acţiunile sunt indivizibile, iar Fondul Proprietatea recunoaşte un reprezentant unic pentru exercitarea drepturilor rezultând dintr-o acţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici