Ford ar putea dezvolta un nou model în cooperare cu un producător rus

Ford ar putea dezvolta un nou model de autovehicul în cooperare cu un producător rus de automobile, a declarat directorul executiv al operaţiunilor din Rusia ale constructorului auto american, Mark Ovenden, la postul de televiziune Vesti 24, preluat de Ria Novosti.

34 afișări
Imaginea articolului Ford ar putea dezvolta un nou model în cooperare cu un producător rus

Ford ar putea dezvolta un nou model în cooperare cu un producător rus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ford studiază trei proiecte de implementare în Rusia, respectiv construirea maşinilor Ford Focus şi Mondeo şi lansarea producţiei unui alt autovehicul sau dezvoltarea unui nou model în colaborare cu un producător local, a afirmat Ovenden.

Constructorul deţine deja din 2002 o uzină de asamblare în Rusia, într-o localitate situată lângă oraşul Sankt-Petersburg. Fabrica are 2.000 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 125.000 de maşini pe an.

Vânzările grupului american pe piaţa rusă s-au diminuat în primele două luni ale acestui an cu aproape 60%, la 8.210 unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici