Fostul director al Fondului Proprietatea: „Şi eu am revolta mea. În SUA aş fi câştigat milioane”

Controversata Daniela Lulache, fostul director general al Fondului Proprietatea, care a recunoscut că avea un salariu de peste 13.000 de euro pe lună, a mărturisit că nu o deranjează criticile opiniei publice referitoare la nivelul prea ridicat al salariului primit, arată "Gândul".

18 afișări
Imaginea articolului Fostul director al Fondului Proprietatea: „Şi eu am revolta mea. În SUA aş fi câştigat milioane”

Fostul director al Fondului Proprietatea: „Şi eu am revolta mea. În SUA aş fi câştigat milioane” (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Comparaţiile cu persoane publice de alt calibru financiar o nemulţumesc pe Daniela Lulache. "Şi eu am revolta mea. În SUA aş fi câştigat milioane, nu sute de mii (...). Câştig de zeci de ori mai puţin decât un omolog de-al meu din Statele Unite. Eu câştig în România mult mai puţin decât câştigă un şef de fond de investiţii", a declarat fostul director general al Fondului Proprietatea.

Citeşte mai multe despre salariul fostului director general al Fondului Proprietatea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici