FOTO| În acest oraş este mai ieftin să cumperi o stradă decât o casă

Piaţa imobiliară şi-a revenit după criza din 2008, iar preţurile au început să crească, din nou, în majoritatea ţărilor de pe glob.

1452 afișări
Imaginea articolului FOTO| În acest oraş este mai ieftin să cumperi o stradă decât o casă

FOTO În acest oraş este mai ieftin să cumperi o stradă decât o casă (Imagine: Hepta)

Este bine ştiut faptul că San Francisco este unul dintre cele mai scumpe oraşe când vine vorba de imobiliare. De obiecei, o casă în acest oraş costă mai mult de 1 milion de dolari, potrivit Quartz.

Totuşi se pare că o stradă costă mult mai puţin.

Tina Lam şi Miachael Cheng au cumpărat Presidio Terrace, o stradă privată dintr-un cartier bogat din San Francisco, pentru doar 90.000 de dolari în urma unei licitaţii ce a avut loc în aprilie 2015.

Licitaţia a avut loc după ce Asociaţia Presidio Terrace, cea care deţinea şi administra aria comună (trotuarele, strada), încă din 1905,  nu a plătit taxele anuale de proprietare. Taxa respectivă era mai mică de 14 dolari pe an.

Citeşte mai multe pe BM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici