Fotografia luxului: pe cine găseşti în boutique hotelurile din România

Înfruntă cu succes criza economică şi chiar au planuri de extindere a afacerilor pe care le conduc. În această perioadă, proprietarii de boutique hoteluri din Capitală joacă agresiv pe o nişă din industria ospitalităţii al cărei ritm de creştere este spectaculos.

71 afișări
Imaginea articolului Fotografia luxului: pe cine găseşti în boutique hotelurile din România

Fotografia luxului: pe cine găseşti în boutique hotelurile din România (Imagine: www.gandul.info)

Norocul îi ajută pe cei îndrăzneţi. Fideli acestei idei, o mână de investitori pariază pe construcţia de hoteluri luxoase, de mici dimensiuni, situate în zone deosebite ale Capitalei. Numite boutique hoteluri, astfel de unităţi hoteliere, care au o arhitectură deosebită şi oferă servicii personalizate, sunt prezente în toate marile metropole ale lumii. Bucureştiul cunoaşte abia acum o veritabilă febră a unor asemenea dezvoltări.
Cel mai nou jucător care a intrat pe această nişă a industriei ospitalităţii este hotelul Epoque. Situată în imediata vecinătate a parcului Cişmigiu, clădirea care adăposteşte 45 de camere a fost inaugurată luna trecută. Este o investiţie de opt milioane de euro a unei dintre companiile controlate de omul de afaceri Dan Claudiu Pârău. Şi se pare că ea este doar prima dintr-o serie mai amplă. "Proprietarul acestui hotel m-a întrebat dacă să facă un proiect similar în provincie. I-am răspuns: nu încă. Tot în Bucureşti este indicat să facă încă unul" spune, pentru gândul, Antoni Kuhnen, general manager al Epoque Hotel.

Citeşte mai multe despre boutique hotelurile din România pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici