FP va participa a majorarea de capital a filialelor Electrica neprivatizate

Fondul Proprietatea (FP) va participa cu aproximativ 10 milioane de euro la majorarea de capital a filialelor Electrica neprivatizate, pentru a-şi păstra cota de 22% din capitalul societăţilor, a declarat, miercuri, directorul general al companiei, Dana Lulache.

21 afișări
Imaginea articolului FP va participa a majorarea de capital a filialelor Electrica neprivatizate

FP va participa a majorarea de capital a filialelor Electrica neprivatizate

"Banii urmează să fie folosiţi pentru finanţarea unor proiecte de investiţii, dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de distribuţie şi pentru dezvoltarea unor reţele noi", a spus Lulache, într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că majorarea de capital se face la valoarea nominală a acţiunilor.

Lulache a menţionat că majorarea de capital prin aport în numerar este un plasament foarte bun pentru Fondul Proprietatea şi managementul companiei este convins că banii acţionarilor Fondului sunt bine plasaţi.

Fifilalele Electrica neprivatizate sunt Muntenia Nord, Transilvania Nord şi Transilvania Sud.

Celelalte cinci filiale au fost privatizate, participaţia majoritară fiind deţinută de grupurile Enel, E.ON şi CEZ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici